No em robis la bici, és el meu únic vici.

L’altre dia un paio em va robar la bici plegable. Anava per la rambla del poble pedalejant com cada matí i va aparèixer del no res un home amb un xoriço.

El xoriço era polític i no vaig poder fer res per salvar la meva bici. Me la van robar i em  van amenaçar de desnonament si em xivava.

Des de aquell dia tinc altres vicis menys saludables com anar agafar bolets. Com que sóc pixapins m’he comprat tota l’equipació d’excursionista al Decatlhon a preu rebaixat. Però com no tinc ni idea de rovellons em vaig intoxicar i em vaig morí.

La mort és el pitjor que et por passar si vols festejar alguna noia del poble. Ara per tal de tornar a ser viu he d’aconseguir molts me gusta al facebook. Si em vols ajudar comparteix aquesta publicació al teu mur.

Vull recuperar el meu vici d’anar amb bici.

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en whatsapp

Sigue leyendo...